Novo! e-Parking

Savjetovanje s javnošću

Izmjene i dopune (II) Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama

08. 10. 2021.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj: 25/13 i 85/15) direktor Trgovačkog društva Obala i lučice d.o.o., donio je Odluku kojom se utvrđuje Nacrt prijedloga izmjena i dopuna (II) Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama, prema tekstu u privitku.

Nacrt prijedloga izmjena i dopuna (II) Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama javno se objavljuje na internetskim stranicama Obala i lučica d.o.o., radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Rok za dostavu primjedbi i prijedloga na Nacrt prijedloga odluke je 30 dana od dana objave, odnosno do 07. studenog 2021. godine.

Primjedbe na nacrt odluke mogu se slati na e-mail adresu: info(manki)oil(tocka)hr


Izvješće o provedenom savjetovanju

15. 11. 2021.

Izmjene i dopune Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama

17. 11. 2020.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj: 25/13 i 85/15) direktor Trgovačkog društva Obala i lučice d.o.o., donio je Odluku kojom se utvrđuje Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama, prema tekstu u privitku.

Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama javno se objavljuje na internetskim stranicama Obala i lučica d.o.o., radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Rok za dostavu primjedbi i prijedloga na Nacrt prijedloga odluke je 25 dana od dana objave, odnosno do 13. prosinca 2020. godine.

Primjedbe na nacrt odluke mogu se slati na e-mail adresu: info(manki)oil(tocka)hr


Izvješće o provedenom savjetovanju

14. 12. 2020.